Het bouwen van een mantelzorgwoning of levensloopbestendige woning lijkt soms een flinke investering, zeker als je kijkt naar de prijzen bij veel traditionele bouwbedrijven. Veel van die kosten hebben echter niet direct te maken met de woning zelf, maar met de manier waarop sommige bouwers werken. Grote bouwbedrijven hebben vaak hoge overheadkosten, zoals dure kantoren, managementlagen en administratieve afdelingen. En dat zie je terug in de prijs.

Het verschil: geen overheadkosten bij ons
Bij ons werkt het anders. Ik werk namelijk samen met een bouwers die geen overheadkosten hebben. Dit betekent dat we je niet laten opdraaien voor kosten die niets te maken hebben met de bouw van jouw woning. Geen dure kantoren, geen overbodige managementlagen en geen onnodige kosten die je bij traditionele bouwers vaak wel tegenkomt.

In plaats daarvan werken we met een netwerk van zelfstandige vakmensen (zzp’ers). Deze vakmensen zijn gespecialiseerd in hun vak en worden alleen ingehuurd voor het werk dat daadwerkelijk gedaan moet worden. Hierdoor betaal je alleen voor wat echt nodig is en kunnen we de kosten laag houden zonder in te leveren op kwaliteit.

Lage bouwhalkosten: efficiënt en voordelig
Daarnaast beschikken de bouwers over een bouwhal met minimale vaste lasten. Dat betekent dat we in een gecontroleerde omgeving kunnen bouwen tegen lage kosten. Dit resulteert in scherpe prijzen voor de woningen, omdat we slim omgaan met onze middelen. We houden het simpel, efficiënt en betaalbaar.

Waarom je beter af bent zonder hoge overheadkosten
Veel grote bouwbedrijven rekenen kosten door die niets te maken hebben met de woning die jij koopt. Je betaalt vaak indirect voor de salarissen van kantoorpersoneel, huur van dure panden en andere administratieve kosten. Bij ons werken we direct met de mensen die de woning bouwen, zonder al die extra lagen ertussen. Dit zorgt ervoor dat je geen cent te veel betaalt.

Een betaalbare mantelzorgwoning: jouw feestje
Doordat we overheadkosten vermijden en slim samenwerken met vakmensen, kunnen we jouw mantelzorgwoning tegen een betaalbare prijs realiseren. Je krijgt een woning van hoge kwaliteit, zonder dat je wordt belast met onnodige kosten. Zo wordt het bouwen van een levensloopbestendige woning ineens wél haalbaar en, eerlijk gezegd, een stuk leuker.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op, dan bespreken we hoe we jouw droomwoning kunnen realiseren, zonder onnodige kosten. Het bouwen van een betaalbare mantelzorgwoning is zo écht een feestje!